Домейни

Желано домейн име:
Начини за плащане: Банков път, ePay.bg, PayPal, Skrill (Moneybookers), Кредитна/дебитна карта. За плащанията се издават фактури.

Опции към всички домейни

Домейни на кирилица и контролен панел на български език

Предлагаме пълна поддръжка на домейни на кирилица. Контролния панел за домейни е на български език и предлага DSN сървъри, DNS записи, промяна на WHOIS данните за контакт.

Email акаунти с всички домейни

С всички регистрирани или трансферирани при нас домейни имате опция за 2 броя email адреса с размер 100MB всеки.

Пълно DNS управление

Всички регистрирани и трансферирани при нас домейни имат опция за DNS услуги - създаване и промяна на A, CNAME, MX, TXT и др. записи.

Защита на личните данни

Контактната WHOIS информация за домейните е заменена със служебна с цел да се предпази Вашата идентичност.

Домейн и email пренасочване

Към всички регистрирани домейни получавате опция за пренасочване на домейна или email адресите регистрирани към него.

Въпроси свързани с домейните


Какво е домейн?
Домейна е Вашата уникална идентичност в Интернет, например firma.com. Домейна се използва за Вашия уеб сайт адрес и/или електронна поща. Ако домейна е firma.com адреса на уеб сайта ще бъде www.firma.com, a email адреса [email protected]
Трябва ли да запазя всички налични домейни?
Това е важно решение за всеки решил да се настани в Интернет. Тъй като почти няма начин да спрете някого от това да регистрира същия домейн като Вас име, но с друго разширение (напр. Вие имате домейн firma.com, а той регистрира firma.net) е добре да регистрирате Вашия домейн с всички налични разширения и да избегнете шанса да бъдете изнудвани в бъдеще.
Как да разбера дали моя домейн е свободен?
Нашето търсене на домейни проверява директно при регистратора и е с гарантирани резултати. За да проверите дали желания от Вас домейн е свободен използвайте формата за търсене на домейни по горе. Ако желаете да търсите по-много от един домейн може да използвате нашата bulk-домейн форма на адрес: Проверка на домейни
Веднъж регистриран домейна мой ли е завинаги?
Когато регистрирате домейн обикновено това става за първоначален минимален период от 1 година. Ние имаме система за автоматично подновяване на домейните с цел да осигури непрекъснатост на обслужването, което означава, че в края на периода на регистрация на всеки домейн, ние ще Ви уведомим с подробности за неговото автоматично подновяване. Въпреки това, ако държите на домейните си и с цел да имате по-голямо доверие от Вашите клиенти и от търсещите машини в Интернет Ви съветваме да регистрирате домейна за максималния период, който е 10 години.
Може ли да използвам веднага домейна си?
След като сте избрали и регистрирали домейна обикновено отнема 12-36 часа за да може всички DNS сървъри в Интернет да научат за Вашия домейн. Това означава, че дори и Вие да не виждате все още Вашия сайт някой, който ползва друг DNS сървър може вече да го вижда или обратното.
Ако регистрирам домейн за клиент кой трябва да бъде регистранта?
Най-добре в този случай да използвате неговите данни за да може да се избегнат бъдещи проблеми и допълнителни такси по прехвърлянето на домейна.
Какви знаци са позволени при регистрация на домейни?
Има само три вида знаци, които могат да се използват при регистрацията на домейни:
- Цифри (0-9)
- Букви (A-Z)
- Tире "-" може да се използва в името на домейна, но не и в началото или в края му.